Join Us On Facebook

Please Wait 30 Seconds...!!!Skip

Inilah Model Wanita Gemuk Paling Cantik Di Dunia

Menjadi model memang biasanya hanya dipelopori oleh perempuan-perempuan bertubuh langsing bahkan cenderung amat kurus. Namun sekarang agaknya anggapan itu sudah dipatahkan oleh model-model wanita dengan ukuran tubuh besar namun mampu menjadi model-model dunia. Model wanita cantik ini memang memiliki tubuh diluar ukuran rata-rata namun kecantikan dan keseksian mereka tak kalah dengan model wanita langsing yang memang sudah terkenal. Lima model wanita cantik ini membuktikan bahawa mereka masih tetap boleh berhijrah ke dunia modelling dengan ukuran tubuh plus plus. Baca artikel sebelumnya 10 wanita cantik di dunia tahun 2011 jum kita lihat siapa saja

                                                                   Ashley Graham


Melihat wajah cantiknya tak hairan jika model wanita cantik bertubuh gemuk ini amat laku untuk menjadi model pakaian dalam. Graham walaupun bertubuh besar namun mampu untuk menunjukkan keseksian tubuhnya.


Barbara Brickner


Model wanita cantik yang memiliki tubuh gemuk ini memang telah menekuni kerjaya di dunia modeling selama lebih dari 10 tahun. Brickner telah banyak digunakan oleh designer termasuk sebuah syarikat Itali, Elena Miro. Tak hanya itu Brickner juga membuka usaha baju hamil sendiri yang dilabel BB Martenity dan dijual di pelbagai department store di Amerika Syarikat.


Christina Mendez


Model wanita cantik dengan ukuran tubuh plus ini membuat sejarah di dunia model dengan menjadi model Hispanik bertubuh besar pertama di pelbagai kempen fashion. Siapa yang tak tertarik melihat wajah cantiknya apalagi ia memang seksi walaupun bertubuh besar.

Fluvia Lucerda


Kecantikan dan keseksian Model wanita cantik dari Brazil ini memang tak dinafikan. Ia sebelum ini pernah bekerja sebagai nanny di New York apabila seorang editor majalah memintanya untuk menjadi model. Bahkan ia ketika ini disebut sebagai Gisele Bundchen versi gemuk.

Tara Lynn


Melihat gambarnya yang cantik dan seksi memang wajar jika Tara Lynn menjadi salah satu model wanita gemuk yang paling seksi di dunia. Tara Lynn merupakan model plus size yang terkenal melalui cover model majalah Elle Perancis. Lynn membuktikan bahawa trend di dunia model dan fashion boleh berubah dan gemuk itu boleh juga seksi.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© DoubleSixZer0Se7en All Rights Reserved