Join Us On Facebook

Please Wait 30 Seconds...!!!Skip

Gambar kekasih baru Jep Sepahtu


Nampaknya, lawak jenaka yang dipamerkan oleh kumpulan Sepahtu dalam Maharaja Lawak Mega 2013 minggu ke-8 semakin hebat dan menyakinkan. Kali ini, Jep Sepahtu telah dinobatkan sebagai Man of the Match untuk MLM minggu ke-8 yang baru sahaja berakhir sebentar tadi.

Tahniah Jep atau nama sebenarnya Mohd Nadzri Zainal Abidin. Anda memang pelawak yang steady & slumber namun hebat mengeletak hati penonton setiap masa hanya dengan kata-kata.

Di sebalik populariti Jep yang semakin memuncak, ramai peminat beliau mula tertanya-tanya siapakah gadis yang berjaya mencuri hatinya. Pelawak itu tidak pernah mendedahkan identiti dan gambar kekasih hatinya meskipun sebelum ini pernah diwar-warkan sudah berpunya.

Admin turut tidak ketinggalan membuat carian gambar dan identiti kekasih Jep di google. Selepas berusaha mencari, admin menemui sekeping gambar wanita yang mengakui dirinya kekasih Jep. Jom layan gambar wanita itu di bawah.


Bagaimanapun, gadis yang mengaku sebagai kekasih Jep itu hanya bergurau selepas dia juga tidak menemui apa-apa gambar yang boleh mengesahkan pelakon itu sudah berpunya.
sumber: http://plbgaimacam.blogspot.com/
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© DoubleSixZer0Se7en All Rights Reserved