Join Us On Facebook

Please Wait 30 Seconds...!!!Skip

Anak Pengacara 'Makan Angin' Perlukan Bantuan RM1 Juta


Pengacara program travelog, 'Makan Angin' yang bersiaran di TV9, Adzriefaiz Adzlan menghadapi saat sukar apabila anak kesayangannya, Adra Afieya menghidap penyakit hati kronik yang memerlukan pembedahan segera di sebuah pusat perubatan di Singapura.

Lebih merumitkan kos pembedahan ini dikatakan mencecah RM1 juta dengan kondisi Adra yang memerlukan penderma hati untuk meneruskan kelangsungan hidupnya.

Begitu besar dugaan yang ditanggung oleh anak kecil ini. Kepada individu prihatin yang ingin meringankan beban keluarga ini, anda bolehlah menghulurkan sumbangan ikhlas ke akaun Maybank Adzriefaiz Adzlan, 5622-2732-7760. 

Via 
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

Gombug said...

SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...


Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
Baca selanjutnya...


Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...


22 January 2014 at 16:27

Post a Comment

 
© DoubleSixZer0Se7en All Rights Reserved