Join Us On Facebook

Please Wait 30 Seconds...!!!Skip

Rumah Mesra Rakyat



Ramai berminat rupanya. aku tunjuk cara nak apply. 


Cara apply rumah mesra rakyat (rmr) 1 malaysia. 

1. Wajib ada tanah sendiri
2. Pergi spnb
3. Ambil borang dan isi.
4. Apply kat spnb nak design ni. Kalau nak print gambar ni silakan.


Harga - rm60k
Subsidi kerajaan - rm20k
Yang perlu dibayar - rm40k
Kalau buat loan 20 tahun - rm150 bulan2




Ranking: 5

{ 8 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

misti mauuuuuu!!


28 August 2013 at 12:29
YUS said...

Yg ni btol2 rumah dia ker? cantiknya.... klau geran 2 nama susah la nk apply kn? huhu..


28 August 2013 at 14:46
lanina8472 said...

klu nk mohon ape syarat kelayakan.?


28 August 2013 at 22:13
Anonymous said...

Yus...mmg cam Gini la umah nyaa..sbb adik sya dh apply Dan skrg hampir siap...mmg cantek...Dan puas hati..


29 August 2013 at 01:07
wandy maswandy said...

Orang luar negara maksud saya seberang tambak boleh ke apply Rumah Mesra Alam ni apa syaratnya,dehhhh


29 August 2013 at 21:22
RINILUSHANTY MOHAMAD said...

kalau bukan rmh mesra rakyat,,,rmh mcm nie cecah 100k ke atas rasanya kan....


30 August 2013 at 14:01
awie otai said...

Rumah nie berapa bilik


13 September 2013 at 10:59
eimah mmoys said...

mmg dpat mcm ni?sbab kwan sya kta..dia plih designyg lain..dpat design lain..kn bez dpt sbjik mcm ni.. :) Syukur sgt2...


30 October 2013 at 15:08

Post a Comment

 
© DoubleSixZer0Se7en All Rights Reserved