Join Us On Facebook

Please Wait 30 Seconds...!!!Skip

Nora Danish Pakai Blaus Terbelah Hingga Peha (5 Gambar)

 

Bagi peminat artis-artis jelita di tanahair, mereka bagaikan mahu melihat artis kesayangan mereka dalam keadaan sempurna sifat, tidak kiralah dari aspek jasmani ataupun kerohanian. Begitulah yang terjadi kepada peminat-peminat artis ibu tunggal terkenal, Nora Danish. Mereka mengharapkan sesuatu yang baik dan indah-indah belaka dari beliau.

 
Apabila beliau memuatnaik fotonya dalam akaun Instagram, pastinya akan menjadi perhatian. Tambahan pula foto berkenaan agak seksi mengikut pandangan mata mereka.
 
Bagi Nora Danish, itulah kehidupannya, kepada peminat yang sering di kritik penampilannya, wajar lebih memahami latar belakang wanita ini. Kalau menegur, biarlah beradab, sebaiknya mendoakan sahaja perubahan beliau dari menghamburkan kata-kata kurang enak diruangan komen.
 
Nora Danish sekali lagi menjadi mangsa kritikan setelah memuatnaik gambarnya yang dikatakan agak seksi apabila blouse yang dipakainya terbelah hingga ke peha. Jelas kelihatan peha gebunya yang disarungkan stokin hitam yang jarang.
 
 


Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© DoubleSixZer0Se7en All Rights Reserved