Join Us On Facebook

Please Wait 30 Seconds...!!!Skip

‘KITA JUMPA SAJA DI MAHKAMAH’-VALIANT FORCE SDN BHD


Subang Jaya: “Tidak kira sama ada laporan polis ditarik atau permohonan maaf dibuat, kami akan tetap melanjutkan kes ini ke mahkamah.”

Itu tegas Pengurus Cawangan Valiant Force Sdn Bhd Mukhveer Singh Gill susulan insiden pertengkaran kakitangan syarikat itu Azman Md Nayan, 49, dengan Siti Aisya Adam, 24, isteri pemain bola sepak negara Norshahrul Idlan Talaha, 27, atau Mat Yo, pada 12 September lalu.

Mukhveer berkata, pendirian itu diambil kerana Siti Aisya terlebih dulu mengugut untuk memanjangkan insiden itu ke mahkamah.

“Sebagai syarikat kawalan keselamatan yang bertanggungjawab, kami akan melakukan apa saja untuk mempertahankan kakitangan kami,” katanya, semalam.

Insiden pertengkaran Siti Aisya dengan Azman menjadi perhatian ramai apabila rakaman video kejadian itu yang berdurasi 55 saat dimuat naik ke Internet dan disebar luas pengguna laman sosial Facebook (FB) serta YouTube.

-Harian Metro -
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

Bagus syarikat ni...... Aku sokong baik teruskan...... Ni bagi pengajaran untuk orang yang perasan dah kaya....... Berlagak betina tu........ Saman kawww....kawww.....


28 September 2013 at 10:03

Post a Comment

 
© DoubleSixZer0Se7en All Rights Reserved