Join Us On Facebook

Please Wait 30 Seconds...!!!Skip

Selebriti Melenting Bila Ditegur Seksi

Segelintir manusia hari ini bila berbangga-bangga membuat kesalahan, marah pula bila ada yang menegur. Kalau rasa tindakan tu betul, kenapa perlu marah kan? Marah tentulah sebab tahu apa yang dibuat tu salah tapi walaupun tahu salah, tetap tak peduli. Mungkin perlu azankan balik ditelinganya.
ohtidak-akhir-zaman-1

Insan biasa atau yang bergelar artis, sama sahaja sebab artis pun manusia biasa dan tiada apa yang istimewa pun kan? Ada fan tegur sikit (baru teaser), terus melenting keluar karangan 800 patah perkataan. Hahaha! Jadi nilaikanlah sendiri.
ohtidak-akhir-zaman-2
Ini baru dua contoh sahaja. Bertimbun lagi contoh-contoh yang boleh anda lihat sendiri di luar sana. Katanya jangan menyibuk kerana kubur lain-lain. Mungkin nanti kalau dia mati, dia ingat dia boleh mandi dan kapan sendiri agaknya. Mungkin juga dia rasa dia boleh gali dan tanam diri sendiri dalam kubur tu agaknya…..
PSST! TAK SUKA ORANG SIBUK HIDUP AWAK, JANGANLAH JADI ARTIS. MEMANG MUDAH ORANG NAK KENAL. PERGILAH BUAT KERJA LAIN. JUAL BURGER KE, JUAL KARPET KE, DUIT BANYAK HATIPUN SENANG.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© DoubleSixZer0Se7en All Rights Reserved