Join Us On Facebook

Please Wait 30 Seconds...!!!Skip

Pelajar Kolej Singapura Jual Seluar Dalam Terpakai Secara OnlineSeorang pelajar kolej berusia 19 tahun di Singapura menjual seluar dalam terpakai secara online pada harga S$45 (RM104) setiap satu.Dia juga memberikan bonus tambahan untuk pelanggan yang membeli 2 seluar dalam - mereka akan menerima video klip percuma gadis tersebut yang sedang membuka seluar dalamnya tanpa menunjukkan wajah.

Gadis yang hanya dikenali sebagai Felicia, telah memulakan perniagaan ini sejak setahun yang lalu menerusi blognya.
Pada mulanya dia menjual seluar dalamnya dengan harga S$30 ( RM75 ) setiap satu, namun dia telah menaikkan harganya bermula 1 Disember lalu.

Felicia menulis entry di dalam blognya dengan memaparkan gambar-gambarnya dari paras leher ke bawah dengan memakai pelbagai jenis seluar dalam termasuk jenis T-Black dan rekaan biasa dengan design yang comel.

Setakat ini gadis tersebut dipercayai telah berjaya menjual sebanyak 16 pasang seluar dalamnya dan menerima kira-kira 200 komen daripada pembaca-pembaca blognya.

Menurutnya, dia melakukan perniagaan itu untuk menampung sedikit perbelanjaan serta membayar yuran pengajiannya.

"Semua seluar dalam yang dijual akan dipakai olehnya sekurang-kurangnya selama 12 jam" katanya kepada sebuah akhbar.

Bagaimanapun gadis tersebut enggan untuk tampil ditemuramah dan akan berhenti daripada memberikan video klip percuma.

"Saya tidak boleh mendedahkan identiti saya dan membenarkan orang mengenali siapa saya" katanya lagi.

Beliau bagaimanapun telah menghentikan pemberian video percuma seperti yang dinyatakan dalam posting pada bulan Disember seperti berikut:


Berikut adalah contoh iklan seluar dalam Felicia.Pink - $45

I've one or to more to sell before I hibernate.

This is one of my motest motest (yes,i talk in super-est-latives) comfortable pairs so it's well worn. And yes, it's pink with lace along the waist line. Pretty =). All panties will will be worn for a minimum of 12 hours before sending out.
Ranking: 5
 
© DoubleSixZer0Se7en All Rights Reserved