Join Us On Facebook

Please Wait 30 Seconds...!!!Skip

[Budak Kapel Seminggu] - Puteri Awani Kena Panau - Tapi Cakap Darah Dijangkiti Kuman



Awani budak kapel seminggu dijangkiti darah berkuman, adoi adakah sebab beliau mendapat sumpahan kawan-kawan.. apapun jom kita baca entry beliau yang mengatakan beliau sedang tenat.. atototototo! 


Kat bawah admin saja copy and paste atickle dye nk dikongsikan bersama, admin tngok gmabar kt bawah macam "panau" je, korang rasa ape? Jom tengok entry dye kat bawah. (^__^), apapun doakan dia cepat sembuh okeh?




"Haihai! :) Assalamualaikum, Ape khabar? Baik tak? Wani tak sihat sangat ni. Semalam kene amik darah sebab ade jangkitan kuman. Apepepun bukan itu yang Wani nak kongsikan, Harini Wani nak kongsikan untuk anda semua spertimana tittle entri wani kat atas tu :D

Ahaa, memang tidak adil kadangkala apa yang kita mahukan tidak mungkin dimiliki oleh kita kan? Kadangkala apa yang kita tidak jangka kan itu lah yang nak berlaku kan? Jadi perlulah berhatihati daam melakukan sesuatu okay?

Memang ada kalanya ape yang kite nak tak tercapai tapi kite kena lah yakin bahwa mesti ada hikmah disebalik semua itu kan?

Wani nak ambil contoh dan ikbar untuk semua pada diri Wani sendiri. Okay, cube tengok picture kat bawah ni, Tengok lame2 
Okay, tengok muke wani tu? Kat disebelah mulut tu? Ade warna putih kan? Ituu adelah fungi in the lower layers of the skin. Sekarang ni, Parents Wani lebih rancak mengubati. Kami hanya mampu berusaha tapi yang mengubahnya adalah Allah S.W.T

Ramai jugak yang cakap bukanbukan tentang muke ni tapi Wani kuat, Wani yakin mesti ada something yang akan Allah tunjukkan.

Okaylah, Setakat ni je kot. Otak pun tak berfungsi sangat sebab sakit kepala lagi. Doktor bagi cuti 2 hari jee. Hm, Besok dah kene kesekolah. Apepepun korang takecare. Jangan sesekali bagi nyamuk dekati anda. Takot denggi nanti kene amik darah macam saya. Sakit tauu. Byebye :)"
Ranking: 5

{ 5 comments... read them below or add one }

zamzarina suandi said...

rasenye btol la kot...sbb sy pon pnh kne jgkitan fungus camni...kat muke...lame gak nk ilang


6 September 2013 at 10:16
skull zack said...

kalau dah panau cakap jelah....nk cover lah tu...


6 September 2013 at 14:56
Anonymous said...

Maybe it's real . FOR SKULL ZACK ~ Don't judge anybody if you don't know a real story :) #TAKENOTE#


6 September 2013 at 20:15
Anonymous said...

Aduuu..kesian budak ni xabis2 org nak citer sal dia...hahaha..lantak la....kepuasan masing2


7 September 2013 at 16:02

Post a Comment

 
© DoubleSixZer0Se7en All Rights Reserved