Join Us On Facebook

Please Wait 30 Seconds...!!!Skip

Masih Ingat Dengan Mas Anizan?


Bekas pelakon jelita, Datin Mas Anizan Mohd Shahid, kelihatan semakin jelita macam anak dara 19 tahun walaupun usianya sudah menjangkau 40 tahun.
Sungguh ayu dia bertudung. Lihat foto terbaru Mas Anizan yang Juwie rakamkan pada 3 September lalu bersama anak sulungnya, Mas Aliza , 19, pelajar sebuah kolej di Kuala Lumpur.
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
Masih Ingat Dengan Mas Anizan?

Seorang lagi anaknya lelaki, Masli Danial, 13, tidak ada bersamanya ketika foto ini dirakamkan. Zaman remaja dulu, Mas Anizan sangat ‘hot’ dan menjadi kegilaan ramai. Dia pernah berlakon filem Antara Gadis dan beberapa buah drama TV.
Selepas berkahwin dengan ahli perniagaan, Datuk Ali Bapoo, terus dia berhenti berlakon kerana menumpukan pada rumah tangga. Suaminya meninggal dunia pada 19 Mei 2008 akibat sakit jantung.
Hati Mas belum terbuka untuk berlakon kembali kerana mahu tumpukan perhatian membesarkan dua orang anaknya. “Hidup Mas sekarang alhamdulillah,” katanya.
Bila nak kahwin lagi? “Jodoh terserah pada Allah,” kata Mas yang sudah lebih setahun berkawan dengan seorang ahli perniagaan berusia 40-an.
JUWIE: Tengok muka Mas, terbayang wajah aktres jelita Julia Rais. Apa khabarnya sekarang? (Berita Harian)
Sumber: mynewshub
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© DoubleSixZer0Se7en All Rights Reserved